Beverwaard in Beeld

Beverwaard in Beeld

Beverwaard in beeld

Zoals de naam "Beverwaard in beeld" al zegt bestaat de site voornamelijk uit foto's, afbeeldingen en plaatjes; maar soms is er iets te zeggen bij de foto, of een nieuwtje door te geven. Dat gaat u dan hier in het blog lezen.

Wilt u een melding ontvangen wanneer er een nieuw blog is?
Meldt u daar dan voor aan via de contactpagina op de site.

Update

Foto'sGeplaatst door Harry Schoemaker 24 okt, 2016 12:04:30

Hallo Vrienden,

Sinds het laatste blog zijn er op de site beverwaardinbeeld.nl weer wat foto's toegevoegd.

Hoewel de albums niet meer door de provider worden onderhouden, en ik gemerkt heb dat albums soms spontaan verdwijnen of nieuwe albums niet meer aangemaakt kunnen worden heeft Ruud Spruit toch kans gezien een nieuw publiek album toe te voegen "20151031" met een mooie reeks foto's van de Halloween viering van 2015. Kijk hier even, om al vast in de stemming te komen voor het komende feest. http://gebeurtenissen.beverwaardinbeeld.nl/#!homeDaarnaast werden er aan de pagina http://beverwaardinbeeld.nl/foto/index.html werden een paar herfstfoto's van de Rhijnauwensingel en het Winkelcentrum beverwaard toegevoegd.


En aan de pagina http://beverwaardinbeeld.nl/foto/beverwaard_noord_west.html werden eveneens een paar herfstfoto's van de Keverborgstraat toegevoegd.


Op de site staan de foto's in groter formaat en wanneer u er op klikt kunt u ze beeldvullend bekijken.

(Oude Watering)

U kunt u aanmelden op dit blog om dit wekelijks in uw e-mail te ontvangen. Geef daarvoor uw naam en e-mail adres door, samen met een password dat u wenst te gebruiken.

  • Reacties(0)//blog.beverwaardinbeeld.nl/#post67