Beverwaard in Beeld

Beverwaard in Beeld

Beverwaard in beeld

Zoals de naam "Beverwaard in beeld" al zegt bestaat de site voornamelijk uit foto's, afbeeldingen en plaatjes; maar soms is er iets te zeggen bij de foto, of een nieuwtje door te geven. Dat gaat u dan hier in het blog lezen.

Wilt u een melding ontvangen wanneer er een nieuw blog is?
Meldt u daar dan voor aan via de contactpagina op de site.

Voortgang

AlgemeenGeplaatst door Harry Schoemaker 18 sep, 2016 10:27:54

Hallo vrienden,

Even weer een berichtje van mij zodat jullie weten dat ik niet vertrokken ben :)

Ook de afgelopen week heb ik weer stevig doorgewerkt aan de ombouw van de verschillende websites. Nu de provider stopt met het onderhouden van de structuur van galerijen en albums voor de foto’s en ik de zaken daarom ombouw naar het tonen van de foto’s op de websites merkte ik pas hoe ontzettend veel foto’s er getoond werden.

Een voordeel bij dit alles is dat de zoekmachines, die de foto’s voorheen niet zagen, deze nu wel te zien gaan krijgen en er dus ook meer bezoekers verwacht kunnen worden.

Hieronder een overzichtje:

beverwaardinbeeld.nl

Van Beverwaard in Beeld bestaat het merendeel van de albums gelukkig nog, maar toch ben ik ook op deze site begonnen een andere structuur aan te brengen, waarbij de nieuwe(re) foto’s alvast via de site worden getoond

bijbelplaatjes.nl

Van de Bijbelplaatjes bleken er al honderden van de site te zijn verdwenen, dus heb ik daar een aanvang gemaakt om de plaatjes met Bijbelteksten weer via de webpagina’s te tonen.

hs-fotografie.nl

Deze site heeft een geheel nieuwe lay-out gekregen en zal de foto’s tonen waarvoor ik nog geen aparte site heb. Verder verwijst de site u naar de andere sites en geeft u wat algemene informatie.

hs-modellenfotografie.nl

Het merendeel van de foto’s staan nog op deze site, maar ook hier is een beginnetje gemaakt. Omdat het merendeel van de informatie nog beschikbaar is, zal ik, omdat ik nu eenmaal niet alles tegelijk kan, in eerste instantie waar nodig die informatie aanvullen en bij interesse kan ik altijd iets meer tonen.

hs-natuurfotografie.nl

Deze site wordt helemaal opnieuw en in een andere vorm dan voorheen, opgebouwd. Er staan al de nodige pagina’s die via de menustructuur al te bekijken zijn en daar zal in de komende tijd ook het nodige aan worden toegevoegd.

hs-stedenfotografie.nl

Ook hs-stedenfotografie wordt opnieuw opgebouwd. Het enige dat daar nu in de nieuwe structuur staat zijn wat foto’s van het Dijkje in Bolnes.

rotterdamsebeelden.nl

De site rotterdamsebeelden.nl ondergaat een grote verandering.
Waar deze site jarenlang de toegang was tot honderden foto’s van de stad, toont het nu letterlijk wat de naam van de site ook aangeeft: Allerlei beelden en kunstwerken die in de stad te vinden zijn. Ook deze site is uiteraard nog lang niet compleet, maar begint wel al vorm te krijgen.

rotterdamsefotos.nl

Dit is een geheel nieuwe site, waar de foto’s die voorheen via de albums op rotterdamsebeelden.nl getoond werden, nu in de nieuwe structuur per stadsdeel, wijk en buurt op de webpagina’s getoond gaan worden. Voor zover de foto’s inmiddels op de site staan kunnen deze al via het menu bekeken worden.  • Reacties(0)//blog.beverwaardinbeeld.nl/#post62

Op zoek naar een fotosite

AlgemeenGeplaatst door Harry Schoemaker 08 aug, 2016 16:16:28

Ik ben op zoek naar een fotosite waar foto's genest in kunnen worden weergegeven.

Bijv. Stad - wijk - straat.
Dus meerdere steden met daarin meerdere wijken met meerdere straten waarvan dan weer meerdere foto's getoond worden

Mijn huidige provider zegt de foto site niet meer te onderhouden en zal deze met de tijd waarschijnlijk wissen. Ik zoek daarom naar een goede vervanger.


Iemand een hint?  • Reacties(0)//blog.beverwaardinbeeld.nl/#post60

Onzekere situatie duurt voort

AlgemeenGeplaatst door Harry Schoemaker 17 apr, 2015 09:18:33

De pagina die wij hadden op Facebook werd geruime tijd geleden gewist omdat de naam "Beverwaard in Beeld" niet gebruikt mocht worden.

Dit omdat dergelijke namen gereserveerd zijn voor gebruik door uitsluitend de officiële vertegenwoordigers van de stad of wijk.

Facebook werd over de naam getipt dat de pagina gewist moest worden, maar tot op heden ben ik er niet achter kunnen komen waar de klacht vandaan is gekomen gezien Facebook wil niet zeggen, wie de melding deed.

Indien het stadsbestuur of wijkbestuur problemen had met het gebruik van deze naam op Facebook, zullen ze dat waarschijnlijk ook hebben met deze site en dit zou kunnen betekenen dat ook deze site geen lang leven beschoren is.

Bij navraag kon tot op heden niemand mij zeggen bij wie ik zou moeten zijn om te weten te komen of de wijk of de stad problemen heeft met het gebruik van de naam van de site. Dit maakt dat er een onzekere situatie is ontstaan en dat bij wijze van spreken vandaag of morgen de opdracht zou kunnen komen de site te wissen.

Zolang er geen zekerheid is of deze site kan/mag blijven bestaan heb Ik om veel onnodig werk te voorkomen, besloten hier voorlopig alleen updates te plaatsen in de vorm van verwijzingen naar mijn andere site's.

Ik hoop dat de onzekere situatie niet te lang zal blijven bestaan.  • Reacties(0)//blog.beverwaardinbeeld.nl/#post38

Fotografie-tips verwijderd

AlgemeenGeplaatst door Harry Schoemaker 02 dec, 2014 14:48:57

De fotografie-tips en het blog zijn van de site verwijderd omdat er hiervoor totaal geen interesse blijkt te bestaan.

Dit blikt uit het feit dat de hiervoor opgebouwde webpagina's niet meer werden bezocht.
En dat de abonnee teller van het blog op nul bleef staan.

Sinds ik op 22 oktober de fotografie tips in een apart blog zette, omdat mensen zich stoorden aan de foto-tips in dit blog, werd het in het geheel niet gelezen.

Voldoende reden voor mij de tips nu te wissen en dit verder achterwege te laten. Ik meende dat dit mogelijk interesse zou kunnen vinden in de wijk, maar de afgelopen 10 maanden hebben aangetoond dat dit helaas niet zo blijkt te zijn.


  • Reacties(0)//blog.beverwaardinbeeld.nl/#post27
Volgende »